21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Blake Lively kao ženski James Bond u The Rhythm Section

Više od autora

- vl promo-


Londonska EON produkcija i nezavisni studio IM Global do kraja godine kreću u realizaciju svog novog projekta, špijunskog trilera The Rhytm Section. U ime ovih kompanija film će producirati Michael G Wilson i Barbara Broccoli koji su producirali posljednjih osam filmova James Bond franšize. Za izvršnu produkciju zaduženi su Oscarom nagrađeni Greg ShapiroMark Burnell koji je ujedno i autor i scenarista ostvarenja.

‘The Rhythm Section’ predstavljat će suvremenu adaptaciju prve knjige iz književnog serijala ‘Stephanie Patrick’ koji se sastoji od četiri romana koje je napisao Mark Burnell. Serijal prati Stephanie koja se nalazi na putu samouništenja jer je njena kompletna obitelj stradala u padu aviona u kojem se i ona sama trebala nalaziti. Nakon što otkrije da ova avionska nesreća ustvari i nije bila nesreća, nošena bijesom i gnjevom kreira novi identitet kako bi pronašla odgovorne i popunila prazninu između saznanja do kojih je sama došla i onoga što su joj drugi rekli o nesreći.

Ostala tri romana iz ovog popularnog književnog serijala nose naziv ‘Gemini’, ‘The Third Woman’ i ‘Chameleon’.

Pomenutu heroinu Stephanie Patrick portretirat će Blake Lively, najpoznatija po ulozi u filmskom hitu ‘Opasnost iz dubine’ kompanije Sony Pictures, za koju je nagrađena People’s Choice nagradom. U ljeto prošle godine, istovremeno kada je objavljen ‘Opasnost iz dubine’, pojavila se i u Woody Allenovom filmu ‘Cafe Society’.

Romantična fantasy drama ‘Bezvremenska Adaline’ (2015) također je dobro prošla na box officeu, a dobila je i pohvale za svoju izvedbu u odličnom ‘Gradu lopova). Ostali filmovi koje vrijedi izdvojiti iz njene karijere su romantična komedija drama ‘The Private Lives of Pippa’ Lee Rebecce Miller i obiteljska komedija drama ‘Sisterhood of the Traveling Pants’ koja je utemeljena na noveli Anne Brashares. Trenutno je uključena u pretprodukciju kriminalističke triler/misterije ‘A Simple Favor’ koju režira Paul Feig, a koja će biti objavljena tijekom iduće godine.

‘The Rhythm Section’ će režirati Reed Morano, a film će se snimati na području Španjolske, Irske, Švicarske, Velike Britanije i SAD-a. [filmofil]

OPASNOST IZ DUBINE (2016) [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno