20 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Boa predstavlja Ljudoždera u novoj verziji!

Više od autora

- vl promo-

Boa (Ljudožder 2017, singl) [St]

Zagrebački art rockeri Boa lansirali su novu verziju svog hita s kultnog albuma ‘Ritam strasti’, nazvanu jednostavno ‘Ljudožder 2017’.

Ova obrada donosi žešći, dinamičniji zvuk od originala nastalog 1982. godine, a njena tema aktualna je danas u najmanje istoj mjeri kao i prije tri i pol desetljeća.

‘Pjesma govori o ljudima koji ne prežu ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Takvi ljudožderi često i dođu do visina kojim streme, no uvijek se prije ili kasnije pojavi mlađi i jači ljudožder. Svi ostali samo su žrtve i usputni obrok’, objašnjavaju članovi benda kontekst samih stihova i dodaju kako su se na snimanje novog ‘Ljudoždera’ odlučili vidjevši da pjesma nailazi na odličan prijem publike na koncertima.


Moderno ruho pjesme prati i spot iza čije produkcije stoji tvrtka Croatel d.o.o.

‘Ljudožder 2017’ odlična je najava za veliki obljetnički koncert koji Boa povodom 35 godina od objave svoja prva dva albuma priprema u Tvornici kulture. Podsjećamo, koncert je na rasporedu 25. ožujka, a ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio ili ONLINE.

BOA: LJUDOŽDER 2017

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno