21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Boa u Tvornici kulture za jedanaest dana

Više od autora

- vl promo-


Boa (Tvornica, koncert) [St]

Do velikog obljetničkog koncerta kultnog zagrebačkog art rock benda Boa dijeli nas još samo desetak dana! 25. ožujka Tvornicom kulture odjekivat će hitovi s prvih albuma benda ‘Boa’ i ‘Ritam strasti’, objavljenih prije 35 godina. Među njima su ‘Milion’, ‘Jer ljubav je’ i ‘Ljudožder’ koji je nedavno dobio svoju novu verziju.

Nema sumnje da će se uz ove neizostavne hitove naći i ‘Tako lijepa’, ‘Svi tvoji poljupci’ i ‘Kao mir’, pjesma koju je Boa snimila u suradnji s Josipom Lisac. Svoje će mjesto na koncertnom repertoaru zasigurno naći i najupečatljiviji singlovi s posljednja tri albuma objavljena kao što su ‘Daleko u proljeće’, ‘Dok glazba traje’ i drugi.

Tako će nastup benda predvođenog Mladenom Puljizom, Slavkom Remenarićem i Zvonimirom Bučevićem Bućom biti pravi presjek velike i za hrvatsku glazbu značajne karijere Boe!

Ulaznice za koncert koji je na rasporedu 25. ožujka mogu se kupiti na blagajni Tvornice kulture te na svim prodajnim mjestima u sustavu Entrio, kao i na pripadajućoj web stranici.  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60, a na dan koncerta 80 kuna. Svi koji kupe ulaznice putem službene web stranice Entrija dobivaju link na download ekskluzivne audio snimke nastupa Boe u Beogradu 1982. godine!

BOA: LJUDOŽDER [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno