33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. srpnja 2022.

Boćarski klub Mitnica pobjednik kupa Vukovarsko-srijemske županije

Više od autora

- vl promo-


Vukovar je ugostio finale boćarskog kupa Vukovarsko-srijemske županije koje je okupilo ukupno 15 momčadi koje su razigravale za medalje.

Samu završnicu kupa osigurale su četiri momčadi koje su ciljale na naslov prvaka, a radi se od Boćarskom klubu Trpinjska cesta, ujedno domaćinu kupa, Boćarskom klubu Dunav, Boćarskom klubu Mitnica i Boćarskom klubu Lokomotiva. Veliko finale donijelo je ogled između Dunava i Mitnice koji su u polufinalu izbacili Trpinjsku cestu i vinkovačku Lokomotivu (BK Trpinjska cesta – BK Dunav 5:13, BK Mitnica – BK Lokomotiva 13:11).

Trofej pobjednika kupa Vukovarsko-srijemske županije u vitrinu je stavio Boćarski klub Mitnica koji je od Dunava bio bolji rezultatom 10:6. Pehar i medalje najboljim momčadima u ime grada Vukovara uručio je Filip Sušac, u ime Vukovarsko-srijemske županije Predsjednik Boćarskog saveza VSŽ Igor Banovac, pročelnik za sport Darko Dimić i glavni tajnik BS VSŽ Branko Pranjić. Kupom boćarska sezona nije završena, ostala su još dva kola doigravanja za prvaka 1. županijske boćarske lige koja će se odigrati u nedjelju i ponedjeljak.

Uvertira u završni prvenstveni sprint bit će turnir koji će se održati u Vinkovcima na Lapovcima. Četiri momčadi koje se bore za naslov prvaka prvenstva su pobjednik kupa, Mitnica, zatim Boćarski klub Lapovci, Dunav i Trpnjska cesta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno