9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Boris Štok na novom koncertu u Tvornici kulture

Više od autora

- vl promo-Riječki glazbenik Boris Štok vraća se u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak, 26. listopada.

U otprilike godinu dana koliko je prošlo od Štokovog zadnjeg nastupa u Tvornici (4. studenog 2017.) jako puno se promijenilo na bolje u karijeri ovog izuzetno talentiranog glazbenika. Odličan EP “Puls” praćen singlovima “Ove misli”, “Kao mi”, “Ispod kože”, “Tišina” i “Voli me još ovu noć”, instaliranih u eter većine domaćih radio stanica, potvrdio je njegovu autorsku superiornost. Dodana vrijednost stigla je od strane drugih glazbenika kroz remixeve (Blacksoulov remix Ispod kože) i fantastične suradnje (grupa Chui u singlu Pogledaj) te od YSL-a čiji ambasador brenda je postao prije nekoliko mjeseci.

Dugosvirajući nasljednik EP-a već se naveliko priprema, a najavljen je sjajnom obradom pjesme “Baby, Baby” grupe Idoli. Sljedeći singl planiran je za kraj rujna, kao uvod u album koji će biti objavljen prije zagrebačkog koncerta.

Nastup u Tvornici Kulture 26. listopada bit će jedan od ključnih Borisovih koncerata u 2018. godini, godini u kojoj je, između ostalog, već zabilježio nastup prije grupe Hurts na Sea Star Festivalu u Umagu, a očekuje ga i svirka uz kantautoricu LP na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 25. srpnja.

Ulaznice po cijeni od 45 kn u prodaji će se naći od srijede, 20. lipnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na http://www.eventim.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno