16 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Božićnice umirovljenicima, studentima stipendije

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Temeljem svog socijalnog plana i programa u Općini Stari Jankovci i ove godine podijelit će božićnice umirovljenicima s područja općine. Pravo na poklon bon u iznosu od 250 kuna ove godine ostvaruje oko 450 umirovljenika iz Orolika, Slakovaca, Srijemskih Laza te Starih i Novih Jankovaca s mjesečnim primanjima manjim od 2.000 kuna. “U nadi da će ovaj poklon bon barem malo doprinijeti dostojnoj proslavi blagdana koji su pred nama, ovim putem želim svim umirovljenicima s područja naše općine čestit Božić i uspješnu novu 2021. godinu, uz puno zdravlja, sreće, ljubavi i međusobnog razumijevanja”, poručuje načelnik općine Dragan Sudarević. U svrhu zaštite zdravlja, dodaje, a sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji vezanoj uz pandemiju korona virusa, podjela bonova organizirana je na način da će jedan dio umirovljenika bonove moći podići u ponedjeljak od 8 do 12 sati, drugi dio u utorak, a treći dio u srijedu u istom vremenu, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Podjela je organizirana u svim mjestima ove općine, u Starim Jankovcima na adresi dr. Franje Tuđmana 13, u Novim Jankovcima na adresi Školska 1, u Slakovcima na adresi Petra Preradovića 52, u Srijemskim Lazama Danila Kovačevića 1, te u Oroliku na adresi Ivana Gorana Kovačića 1.

U ovoj općini nastavljaju tradiciju dodjele stipendija svim redovitim studentima, ovoga puta za akademsku godinu 2020/2021. Pravo na podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendije, ističu, studenti mogu ostvariti nakon upisane druge godine studija pod uvjetom da imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci, da su upisani na preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij, akademiju ili stručni studij u Republici Hrvatskoj te imaju status redovitog studenta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno