21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Brazilski surf metal punk The Mullet Monster Mafia u zagrebačkom Hard Placeu!

Više od autora

- vl promo-


m_the-mullet-monster-mafia_koncert-hard-place_ST
The Mullet Monster Mafia

THE MULLET MONSTER MAFIA iz Brazila stižu na svoju treću Europsku turneju i prvo gostovanje u Hrvatskoj! U klubu Hard Place u srijedu 15. lipnja promoviraju svoj četvrti album ‘Surf ‘n’ Goat’ (Drunkabilly Records). Na ovoj turneji sviraju u 8 zemalja – Hrvatskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj i Njemačkoj. Impresivna turneja za jedan surf band!

Oformljeni su 2009-te u gradu Piracicaba, država São Paulo, i odmah su počeli svirati žestoku surf glazbu sa utjecajima punka, metala i ekstremnih surf bandova (!) Njihovi koncerti su veliki žestoki toolomi. Već prvim albumom ‘Power Surf Orchestra’ pokazali su svoj osebujni surf punk stil i pokupili sjajne kritike publike i novinara, a promotivna turneja sa američkim punk rock legendama Agent Orange samo je učvrstila njihov status kao najboljeg surf banda u Brazilu. Uslijedili su nastupi na svim velikim Brazilskim festivalima, a zatim i drugi (rasprodani) album ‘Dogs Of The Seas’. Nakon toga osvajaju Europu po prvi puta, a brazilski mediji ih stavljaju na listu najboljih rock bandova u državi. Njihov takozvani Power Surf zvuk odzvanja i na trećem albumu ‘Clash Of The Irresistible’ i novom ‘Surf n’ Goat’, a čuje se i na mnogobrojnim kompilacijama širom svijeta.

Ne propustite ovaj jedinstveni band u klubu Hard Place u srijedu 15.6. uz toplu preporuku The Bambi Molestersa koji su ujedno i organizatori samog koncerta!

THE MULLET MONSTER MAFIA: NEPTUNE’S FURY (SPOT)

Thee Melomen
Thee Melomen

Podršku Brazilcima će pružiti ‘Četvorica prekaljenih glazbenih šmekera’ (Terapija.net) pod nazivom THEE MELOMEN. Svježi band iz Zagreba, sastavljen od melomana: Vex (ex Vex And The Voxtones), Vex Wombat (ex Thee Mad And Hairy Wombats), Ive (ex Dijabaz) i Mislav (Erotic Biljan And His Heretics, ex Babies). Oni su stari zanesenjaci rock muzikom, a naročito onom sirovom i sviraju autorske stvari i obrade tipa: New York Dolls, Stooges, CBGB…

THEE MELOMEN: ZAPRUĐE 18052014 1

Hard Place – Biggest Little Rock Club in Town – Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu – žestoki surf i sjajni punk’n’roll – NE PROPUSTITE!

Ulaznice po cijeni od 30 kn samo na ulazu u klub od 20 sati!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno