16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Britanski band Editors objavili novi album Violence neposredno pred svoj peti nastup u Tvornici kulture

Više od autora

- vl promo-


Britanska rock petorka Editors objavila je novi album ‘Violence’, čija turneja ih vraća u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. U prodaji je ujedno i posljednjih 100 ulaznica za zagrebački koncert.

Novi uradak ‘Violence’ je šesti album Editorsa, a sadrži devet novih pjesama. Editors se na novom materijalu odmiču od svog dark wave rocka, što je i rezultat rada s različitim producentima koji su odveli album u drugačije smjerove. Sjajan uradak portretira današnju socio-političku sliku svijeta, od ‘Cold’ s kojom Smith progovara o dugom usamljenom životu, preko melankolije sjajne ‘Hallelujah (So Low)’, moćne ‘Nothingness’, studije pohlepnosti korporativnog svijeta ‘Magazine’, tu je i ‘Belong’, ili prekrasna melodična ‘No Sound But the Wind’.

Album ‘Violence’ je produciran od strane Leo Abrahamsa (Wild Beasts, Florence & The Machine, Frightened Rabbit) i samih Editorsa s dodatnom produkcijom Benjamin John Powera (Blanck Mass, Fuck Buttons).

Bend predvođen karizmatičnim Tomom Smithom jedan je od onih koji su 15 godina karijere prilično pažnje posvetili Hrvatskoj. Dosad su u Zagrebu nastupali 4 puta, posljednji put u prosincu 2015. kad su bez problema rasprodali Tvornicu kulture.


Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams treći put dolaze u klub u Šubićevoj kojeg su već dva puta rasprodali danima uoči nastupa, a to je scenarij koji nas očekuje i ovog puta.

Posljednjih 100 ulaznica je u prodaji po cijeni od 170 kn. Nakon što se koncert rasproda, neće se seliti u veći prostor.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno