Bruce Dickinson, legendarni frontmen grupe Iron Maiden, u iduću subotu 26. listopada 2019. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će one-man show u kojem će ispričati impresivnu životnu priču.
Osim što je jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenika, Dickinson se može pohvaliti raznim hobijima i životnim iskustvima – on je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.
U Iron Maidenima proveo je nekoliko desetljeća, a 2017. objavio je autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik, a promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja. Upravo tako je nastao njegov show “Večer s Bruceom Dickinsonom”, koja je svojevrsna predstava od dva i više sata te je već pokupila brojne pozitivne kritike.
Show se sastoji od dva dijela: u prvom će Dickinson pripovijedati o životu na humorističan način i dati satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove, dok će u drugom odgovarati na pitanja obožavatelja.
Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr.