32 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Bruno (2009.)

Više od autora

- vl promo-


Scenarist i redatelj Sacha Baron Cohen u ovom trashu se vraća kao austrijski modni stručnjak koji je ujedno gay te kreće predstaviti svoj show Americi. A to može završiti samo na jedan način: potpunom katastrofom (kakav je i cjelokupni film)…

Brüno (Sacha Baron Cohen) je potpuno besramni 19-godišnji gay stilist koji je vrlo odlučan u svojoj namjeri da postane najslavniji Austrijanac nakon Hitlera. On je voditelj modne emisije koja ruši rekorde gledanosti u svim zemljama njemačkog govornog područja… osim u Njemačkoj. Nakon jednog incidenta, dobiva otkaz i putuje u Hollywood zajedno sa svojim vjernim pomoćnikom Lutzom (Gustaf Hammarstein), te se nada da će i on postati celebrity.

Na svom putu do slave Brüno će proći vojnu obuku, posredovati između Židova i Palestinaca, usvojiti dijete iz Afrike… i razbjesniti gotovo svakoga!

Osim spomenutih, Cohena i Hammersteina, u filmu glume Clifford Bañagale, Chibundu Orukwowu, Josh Meyers, Toby HolguinRobert Huerta i dr. Kao redatelj se potpisuje Larry Charles koji je s Cohenom radio još na dva filma, znatno uspješnijim Boratom (2006.) i osrednjim Diktatorom (2012.).

Originalni naslov: Brüno, 2009.

BRÜNO [TRAILER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno