20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Brzi i žestoki 8 (2017.)

Više od autora

- vl promo-


Nakon ‘Brzih i žestokih 7’ iz 2015. godine (posvećenom tragično nastradalom Paulu Walkeru koji je glumio Briana), koji je jedan od filmova koji su najbrže u povijesti zaradili milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama, stiže još jedna uzbudljiva akcijska priča začinjena brzim i skupim automobilima.

U osmom nastavku Dom i Letty su na medenom mjesecu, a ostatak ekipe počinje voditi normalan život nakon što su oslobođeni svih optužbi.

Međutim, sve se mijenja kada se pojavi misteriozna žena, koju glumi oskarovka Charlize Theron, koja ponovo uvlači Doma u svijet kriminala. Ekipa brzih i žestokih vozača se ponovo okuplja pred zadatkom kakav nikada ranije nisu imali. Oprema je jača, auti su brži… a ekipa nabrijana do krajnjih granica.

Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora, naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj.

Vin Diesel, Dwayne Johnson i Michelle Rodriguez predvode all-star ekipu, a uz njih se i u ovom nastavku pojavljuju još i Ludacris, Tyrese Gibson i Jason Statham. Po prvi puta ćemo gledati i Charlize Theron, također oskarovku Helen Mirren i novu zvijezda Scotta Eastwooda.

Film je režirao veteran F. Gary Gray.

Originalni naslov: The Fate And The Furious

Video distribucija: Menart, 2017.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno