19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Brzi i žestoki 8 najžešći do sada!

Više od autora

- vl promo-


Brzi i žestoki 8 (drugi trailer) [poster]Nakon ‘Brzih i žestokih 7’ iz 2015. godine (posvećenom tragično nastradalom Paulu Walkeru koji je glumio Briana), koji je jedan od filmova koji su najbrže u povijesti zaradili milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama, stiže još jedna uzbudljiva akcijska priča začinjena brzim i skupim automobilima.

U osmom nastavku Dom i Letty su na medenom mjesecu, a ostatak ekipe počinje voditi normalan život nakon što su oslobođeni svih optužbi. Međutim, sve se mijenja kada se pojavi misteriozna žena, koju glumi oskarovka Charlize Theron, koja ponovo uvlači Doma u svijet kriminala. Ekipa brzih i žestokih vozača se ponovo okuplja pred zadatkom kakav nikada ranije nisu imali. Oprema je jača, auti su brži… a ekipa nabrijana do krajnjih granica.

Vin Diesel, Dwayne Johnson i Michelle Rodriguez predvode all-star ekipu, a uz njih se i u ovom nastavku pojavljuju još i Ludacris, Tyrese Gibson i Jason Statham. Po prvi puta ćemo gledati i Charlize Theron, također oskarovku Helen Mirren i novu zvijezda Scotta Eastwooda.

Brzi i žestoki 8 (The Fast Of The Furious, 2017.) u naša kina stižu 13. travnja, u distribuciji Blitza.

TRAILER TITLANI 2: BRZI I ŽESTOKI 8 [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno