3 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Čak 17 do sada neobjavljenih pjesama Ryana Adamsa ugledalo svjetlo dana

Više od autora

- vl promo-Ryan Adams predstavlja čak 17 novih pjesama – u obliku novog izdanja ‘Prisoner B-Sides’ (Pax:AM / Blue Note / Universal Music), koje je hrvatskoj publici dostupno putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Sredinom veljače ove godine ovaj cijenjeni autor i glazbenik predstavio je novo studijsko izdanje – ‘Prisoner’, koje donosi ukupno 12 pjesama, a čijom produkcijom se bavio samostalno.

U procesu stvaranja novog materijala, Ryan je bio u kreativnom zamahu, a njegova produktivnost rezultirala je s većim brojem pjesama nego što ih se našlo na aktualnom studijskom albumu. Upravo te neobjavljene – B-strane pjesama – okupio je na jednom mjestu, u obliku izdanja ‘Prisoner B-Sides’. Pjesme su originalno bile namijenjene objavi u sklopu limitiranog kolekcionarskog box-seta ‘Prisoner: End Of The World’, a naknadno su postale dostupne i digitalnim putem.

Podsjećamo i kako će hrvatska publika ovog ljeta imati priliku čuti uživo Ryana Adamsa – 13. srpnja nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture, u sklopu europske turneje i koncertne promocije izdanja ‘Prisoner’.

Album “Prisoner B-Side” je hrvatskoj publici dostupan u digitalnom obliku.

Organizator zagrebačkog koncerta je LAA (Los Angeles Agency). Ulaznice su dostupne po cijeni od 130 kn od 31. ožujka, dok će od 1. svibnja do 12. srpnja cijena iznositi 150 kn, a na dan koncerta 170 kn.

RYAN ADAMS: TOO TIRED TO CRY [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno