23 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Čak 800 000 kuna za uređenje sportskih objekata u 6 naselja Općine Nijemci

Više od autora

- vl promo-

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

U naseljima Općine Nijemci u tijeku su radovi na uređenju nogometnih igrališta i popratnih sportskih objekata kako bi klubovi natjecateljsku jesen u svojim rangovima natjecanja dočekali spremni i ušminkani.

Ovo su mjesta okupljanja brojnih mještana te djece koja svoje prve socijalne kontakte najbolje ostvaruju kroz druženje i aktivnost na sportskim terenima.

“Kao što smo i obećali na zadnjem zajedničkom sastanku s našim nogometnim klubovima, osim izdvajanja za njihovo redovito financiranje, ove godine odlučili smo osigurati i dodatna sredstva za infrastrukturnu obnovu sportskih objekata,” poručio je načelnik Vjekoslav Belajević.

A ta dodatna sredstva kreću se oko 800 000  proračunskih kuna i usmjerena su u obnovu objekata.

Foto: Općina Nijemci
Kako je istaknuo, do sada je realizirano ulaganje u NK Šokadija Đeletovci sanacijom krova i izradom fasadnog sustava te je završena izrada krovne konstrukcije u NK Borac Banovci.
Foto: Općina Nijemci
Trenutno su u tijeku radovi u NK “BOSUT” APŠEVCI i to sanacija postojećih betonskih podova s postavljanjem keramičkih pločica u svim prostorijama kluba te zamjena postojeće stolarije u NK Lipovac, uključujući  obnovu fasadnog sustava, unutarnje uređenje i uređenje tribina.
Foto: Općina Nijemci
Foto: Općina Nijemci
“Naš Komunalac Srijem uskoro započinje i s radovima u NK Polet Donje Novo Selo postavljanjem keramičkih pločica, radovima na uređenju prostora kuhinje i sanacijom dijela unutarnjih zidova”, najavio je Belajević.
Najveći zahvat Općinu očekuje u NK Podgrađe za koji u skorije vrijeme očekuju prijedlog najboljeg izvedbenog rješenja s obzirom na stanje postojećeg objekta.

Najbolji način da se svim klubovima poželi puno sreće u postizanju uspješnih sportskih rezultata u novoj sezoni.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno