19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Čak dva nova spota i singla Natali Dizdar!

Više od autora

- vl promo-


Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika prvi puta je gostovala 2. prosinca u zagrebačkom klubu Boogaloo. Uz svoj standardni program i velike hitove poput ‘Stranac’, ‘Mjesto za jedno’, ‘Iluzionist’ i drugih, Natali je premijerno izvela svoja  dva  singla ‘Nećeš me, zar ne’ i ‘Pills’. Iste večeri publika je imati priliku uživati u glazbi i spotovima.

Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavle Miholjevićem koji su radio na  albumu ‘Iluzije’ objavljenom u izdanju matične kuće Agapa, krajem lipnja, te proglašen ujedno i pop albumom ljeta 2017. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara, i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top ljestvice.

Estetski sve jako jednostavno, profinjeno i fluidno…

Radnja spota se odvija u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele svoje emotivne gubitke. Intezivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst.

Suton je i osebujan mladić sjedi usamljeno, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim  kretnjama  i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim.

Suočava se s gubitkom i dolazi do jedno trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi.

Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u  drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak.

Redateljica spotova je Renata Lučić.

NEĆEŠ ME, ZAR NE [VIDEO]

PILLS [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno