-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Čarolija prvog Jumanjija u svom avanturističkom nastavku

Više od autora

- vl promo-

I dok brojimo zadnje dane do novog avanturističkog filmskog hita ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’, ovim putem predstavljamo vam ekskluzivni prilog u kojem se glumačka ekipa filma prisjetila prvog Jumanjija iz 1995. g.

Glumci novog Jumanjija otvoreno naglašavaju značaj prvog na novi film i na njih same. Posebno vrijedi istaknuti prerano preminulog Robina Williamsa, poznatog po prvom Jumanjiju i mnogim ostalim filmskim ulogama; ali i cijelu Jumanji priču koja ih je još kao djecu začarala. Svjesni toga da je originalni Jumanji mnogima obilježio djetinjstvo, ekipa nastavka htjela je zadržati upravo taj duh filma te da se priča prirodno nastavi na novi Jumanji koji svakako donosi novosti, promjene i nadogradnje, što sadržajne što tehničke naravi. I ovaj put u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svijetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana, a figure su ovog puta u rukama Dwaynea Johnsona, Kevina Harta, Jacka Blacka i Karen Gillan. U prvom Jumanjiju igra je oživila te su sva stvorenja iz Jumanjija došla u stvarni svijet. Ovaj put je situacija obrnuta te naši likovi dolaze u svijet Jumanjija gdje moraju, u realnim okolnostima, završiti igru ili će zauvijek ostati zatočeni u Jumanjiju. Da stvar bude zanimljivija, u igru su ušli u tijelima avatara koje su sami nasumično izabrali, ne znajući važnost svog odabira.

I sada, zajedničkim snagama i s novim vještinama, moraju završiti i pobijediti igru, što će im zasigurno biti izazov života.Godine 1995. svijet se prvi puta upoznao s igrom Jumanji u istoimenom filmskom hitu koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 260 milijuna dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni Robin Williams. Jedan je od najboljih i najvoljenijih filmova za djecu (ali i odrasle) svih vremena te je upravo ovaj film mnogima obilježio djetinjstvo. Ovaj avanturistički hit, redatelja Joea Johnstona, snimljen je prema knjizi Chrisa Van Allsburga te je sjajan spoj čudesnih specijalnih efekata, zavodljive priče o tajanstvenim i čudnovatim svjetovima te, naposljetku, i odličnih glumačkih rola. Iza sebe ostavio je, sada već pokojnog, Robina Williamsa ali i, danas uspješne i poznate, glumce koji su upravo u Jumanjiju stekli svoju prvu veću slavu – Kirsten Dunst, Bradleyja Piercea i Bonnie Hunt.

Avanturistički film ‘Jumanji: Dobro došli u džunglu’ direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova ‘Zločesta učiteljica’ i ‘Snimka seksa’ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Avanturistički hit ‘Jumanji: Dobro došli u džunglu’ u domaća kina stiže 28. prosinca!

Video prilog EVOLUTION

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno