Matijas Knežević, u urbanim krugovima hrvatskog hip-hopa poznatiji kao Carski Knez, tekstopisac, video producent, snimatelj i režiser, objavljuje svoj drugi samostalni singl i video spot “Atrakcija”.

Carski Knez pripremio nam je plesnu glazbenu poslasticu “Atrakcija” koja će vas vratiti u šarene 90-te, i rasplesati i one koji baš nikada ne plešu.

“Pjesma je pomalo sarkastičnog karaktera i poziva na više akcije i atrakcije, a manje drame i galame. Bojama spota i zvukom glazbe probali smo rekreirati zvuk i stil 90tih godina prošlog stoljeća, i nadam se da će se pjesma i spot svidjeti publici te donijeti malo plesnog ritma u vruće ljetne dane. Tekst pjesme, ovaj se put uhvatio u koštac sa raznim apsurdnim i paradoksalnim situacijama koje netko može proživjeti u ljubavnoj vezi. Možda je prednost da puno toga dolazi iz mog osobnog iskustva, ipak  s pjesmom se mogu svi poistovjetiti, te će i mnoge možda natjerati na razmišljanje,  ali također svojim pristupom rastjeruje tamu koja se često tu nađe, te ne ostavlja izbora nego nasmijati se i uživati…” – rekao nam je Matijas.

Matijas Knežević, u urbanim krugovima hrvatskog hip-hopa poznat kao Carski Knez, tekstopisac, video snimatelj te video producent i režiser uz glazbu se bavi i video produkcijom, kroz koju je već razvio svoj prepoznatljivi stil. Od selfmade kamermana postaje predavač na video akademiji te ostvaruje suradnju sa brojim poznatim imenima glazbene i video scene. Svoju kreativnost prenosi u režiranju i snimanju video spotova za izvođače kao što su Maja Bajamić, Mario Huljev, Jure Brkljaća, Filip Tkalčić – Dust, Dante, Darko Jurković-Charlie i mnogi drugi.

Režiju, scenografiju i montažu radio je Matijas Knežević, atmosferu i boje video spota dodatno su podigli plesači iz Universe Dance Crew-a, a sniman je u Hangar Studiu. Za video snimanje zaslužan je Marko Čordaš iz Studia ‘Jeka’, a za rasvjetu Matija Petrović. Pjesma je snimljena na MPA Akademiji, a za mix i mastering odgovoran je Andrej Magistar Lončarić.  Glazbu i aranžman potpisuje Filip Tkalčić – Dust a tekst Matijas Knežević.