Centar kulture Walkow (Hansa Dietricha Genschera 23c, Vinkovci) nam u petak 20. prosinca poklanjaju besplatan koncert uvijek zabavnog, zanimljivog a sada i vrlo aktualnog Kandžije. Naime, Kandžija je s Golim ženama prošlog petka objavio svoj sedmi studijski album naslovljen “Plafon” a kojega je već ranije najavio odličnim i vrlo zapaženim singlovima “Magična butra”, “Seljak” te najnovijim “Državna sisa”.
Hip-hoper iz Donjeg Miholjca, Stjepko Galović poznatiji kao Kandžija, tako će u Walkowu promovirati svoj novi album ali vam odsvirati i niz ranijih uspješnica poput “Nema labavo”, “Đuro”, “HŽ”, “Turbo kvart”, “Pištolj”, “Donji Miholjac”, “Bicikl”, “Trenerka i kožnjak”, “Rodbina” i mnoge druge.
Kandžija je do sada objavio sedam albuma: “Narodnjaci” (2009.), “Koktel od rakije” (2011.), “Zlatne žbice” (2012.), “Folder s golim ženama (2014.), “Nema labavo” (2015.), “Beton” (2018.) i spomenuti aktualni i sasvim svježi “Plafon” (2019.).

Uz Kandžiju, čvrstu osnovu i dalje čine Gole žene – Matej Huljev (jedan od najboljih i najraznovrsnijih gitarista u Hrvatskoj) koji je uz Kandžiju radio na većini pjesama, tu je i Tomislav Došen znan kao Toxara (koji je zakucao par vrhunskih beatova na albumu), Filip Mesarić na bubnju i Goran Pavlović na basu.
Kandžija i Gole žene su u Walkowu u petak 20. prosinca a happening započinje u 22:00 sata i trajat će do sitnih jutarnjih sati. Ulaz je slobodan! 
Kandžija i Gole žene su prošle godine nastupili na Marinfestu a ove godine će svirati u  Walkowu: ljubav izmežu Kandžije i Vinkovaca uopće nije upitna…