Danas je Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije zaprimio hvale vrijednu donaciju Domagoja Bubala, Stipe Mateja Babića, Tomislava Levakovića i Josipa Raca, četvorice prijatelja koji su svojim privatnim sredstvima i nesebičnim radom donirali Stožeru 450 komada zaštitnih vizira.

“Od ukupnog broja doniranih vizira, 200 komada je donacija udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca, koju je udruga preko Karla Siladija, u dogovoru s Domagojem Bubalom donirala za našu županiju. Donacija je namijena za potrebe zdravstvenih djelatnika, koji će se u najkraćem mogućem roku, proporcionalno i sukladno potrebama u svakoj pojedinoj zdravstvenoj djelatnosti, podijeliti na sedam županijskih zdravstvenih ustanova i tri županijske ustanove iz područja socijalne skrbi, također za potrebe zdravstvenih djelatnika”, ističu iz Stožera. Dodaju i da su ova četvorica od početka epidemije COVID-19 virusa, vizire donirali brojnim zdravstvenim ustanovama, a prema povratnim informacijama od strane medicinske struke, zaštitni viziri su izrađeni od kvalitetnih materijala koji im omogućuju dezinfekciju te ponovno korištenje, što je svakako vrlo bitno i korisno.

Donatori su se Stožeru civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, a time i svim zdravstvenim radnicima, stavili na raspolaganje pa će, ukoliko bude potrebe i dalje nastaviti pomagati.