6 C
Vinkovci
Utorak, 6. prosinca 2022.

Četvrta sezona “Stranger Thingsa” očekivano ruši rekorde gledanosti!

Više od autora

- vl promo-Serija “Stranger Things” vratila se nakon tri godine čekanja na Netflix s novom, četvrtom, sezonom. Gledanost nove sezone je tako impresivna da je oborila sve rekorde. Naime, četvrta sezona serije “Stranger Things” oborila je rekord u gledanosti u prvom vikendu prikazivanja koju je do sada držala druga sezona serije “Bridgerton”. Radi se o prvom dijelu četvrte sezone koja se sastoji od sedam epizoda. Uz to, prve tri sezone serije “Stranger Things” vratile su se među pet najgledanijih serija na Netflixu. Tako se prva sezona serije “Stranger Things” našla na trećem mjestu gledanosti, treća sezona je na četvrtom mjestu a druga sezona na petom mjestu.

Nakon što se treća sezona serije “Stranger Things” počela prikazivati u listopadu 2019. godine ubrzo je postala najgledanija serija na Netflixu. U međuvremenu, Netflix je promijenio način na koji računa gledanost neke serije ili filma. Kako god bilo, “Stranger Things” je najznačajnija serija za Netflix, što je postala odmah nakon početka prikazivanja 2016. godine. Serija je predstavila mlade glumce kao što su Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo i Caleb McLaughlin te im pridružila dvoje starijih, Winonu Ryder i Davida Harboura.

Ono što je zanimljivo kod četvrte sezone je trajanje epizoda. Najkraća traje 63 minute dok će sedma epizoda trajati čak 98 minuta. Najavljeno je da će posljednja epizoda četvrte sezone trajati gotovo dva i pol sata.  Četvrta sezona podijeljena je na dva dijela, drugi dio naći će se na Netflixu 1. srpnja. Već je najavljeno kako će se snimati i peta sezona koja će ujedno biti i posljednja. Dean Sinovčić, nacional)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno