24 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Četvrti Art tjedan otvaraju likovnjaci

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Art tjedan tradicionalno organiziraju Art Club Vinkovci i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Vinkovci, a program u Art Clubu, Ulica bana Jelačića 18, sutra počinje u 19,30 sati kada će u izložbenom salonu kluba biti otvorena izložba djela članova HDLU Vinkovci.

Ove godine predstavlja se deset autora: Marko Lončar, Ružica Hraško, Anita Buntić, Josip Božićević, Zvonimir Perak, Goran Lukić, Šefik KapetanovićFiko, Anđelko Zgodić, Antun FerbežarTonča i Ivan LončarŽan.

Uz likovnu umjetnost ni ovaj put ne izostaje glazbena pa je tako već sve spremno za novi susret glazbenika u Vinkovcima. Tako je za ponedjeljak, 18. travnja, s početkom u 21 sat u Art Clubu najavljen „IV. Susret gitarista“. Izvođači su, ističu organizatori, sve redom vrhunski glazbenici čija imena govore sama za sebe: The Milky Way, Željko Barba, Red House Special, Krešimir Janošić te Rock Masters s Vedranom Božićem.


„Ova imena za ljubitelje gitara predstavljaju garanciju ugodno provedene večeri uz rock glazbu. Svi su pozvani da namjerno ili pak „slučajno“ posjete naše događaje jer smo ih napravili upravo zbog Vas koji ovo čitate i namjeravate doći”, poručuju iz Art Cluba.

A treći događaj u ovogodišnjem programu je „Večer pisane riječi“ koja je na programu u subotu 23. travnja, s početkom u 20 sati. Organizaciju ovog događaja potpisuje Matea Lončar, a „Večer pisane riječi“ bit će upriličena i online s prijenosom na platformama Art Cluba Vinkovci. „Večer pisane riječi” u ovakvom formatu bit će organizirana po drugi put u okviru Art tjedna i posvećena je kulturi, književnicima, glumcima i glazbi.

„Art tjedan kao i sam Art Club polako, ali sigurno, postaje jedan od nezaobilaznih kulturnih događaja u gradu Vinkovcima gdje spajamo kulturu, glazbu i umjetnost, a sve kako bi Vinkovčanke i Vinkovčani zajedno s nama mogli uživati u novim sadržajima te se trudimo svaki put biti novi i neponovljivi”, ističu organizatori četvrtog Art tjedna u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno