9 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Četvrti privlački turnir u odbojci na pijesku osvojila ekipa Pepur Montaže

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Privlaci je proteklog vikenda odigran četvrti po redu turnir u odbojci na pijesku. Užareni teren u privlačkoj Šumici okupio je 20 ekipa podijeljenih u četiri skupine, u dva dana odigrale su čak 40 utakmica te mnogobrojnim gledateljima ponudile atraktivne poteze i pravu ljetnu sportsku poslasticu.

Postao je ovaj turnir već i svojevrsna tradicija u ljetnim danima koju svojim mještanima četvrtu godinu donosi Sportska udruga Privlaka, mlada udruga koja iza sebe ima nekoliko sportskih događaja. Odbojkaški turnir na pijesku iz godine u godinu dobiva veću dimenziju, a ova 2022. jedna je od onih koje će, vjerujemo, teško biti nadmašiti.

„Toplina i atmosfera iz Šumice okupirale su ovaj turnir i maknule nas od svakodnevne rutine i obaveza. I igrači i posjetitelji mogli su uživati u prekrasnim prizorima našeg terena kroz koji se sunce neumorno probijalo. Svakodnevnu rutinu, posao i brige ostavljali smo kod pruge i nakon skretanja u Šumicu imali smo samo jednu opciju – prepusti se i uživaj”, kažu zadovoljni organizatori.

Ovogodišnji turnir osvojila je ekipa Pepur Montaže koja je s 2:1 u finalu slavila protiv ekipe CB Flamingo. Ekipa iz Jarmine, Japeki Jarmina, također je za 3. mjesto morala igrati treći set i na kraju pobijedila mladu ekipu Veselih kanistera.

Foto: Adrian Antunović
Foto: Adrian Antunović

Prije utakmica za odličja održano je i natjecanje u vršnom odbijanju iznad glave, a najbolji prsti sela su kod Laure Krajinović.

Osim pehara i medalja za prve tri najbolje ekipe na ovom turniru dodijeljen je i pehar za FAIR PLAY ekipu koji je pripao Komšijama.

Najbolja četvorka turnira je u sastavu Ane Krznarić Veseli kanisteri), Ante Kozića (Pepur Montaža), Marija Perkunića (CB Flamingo) i Rafaela Lovrića (Pepur Montaža).

Uz odbojku na pijesku, posjetitelji su mogli uživati i u nekim drugim nadmetanjima, dječjoj igri i druženju. Kuhali su se grah i čobanac, pripremala riba, slatki kukuruz i roštilj, a brojni su „omastili brk” i s janjetinom i pečenkom.

„Turnir nije samo odbojka, turnir smo svi mi koji smo odvojili svoje vrijeme i svojim dolaskom podržali naš rad”, poručuju iz Sportske udruge Privlaka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno