-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Četvrti singl i spot s nadolazećeg albuma Ede Maajke zove se Od sutra

Više od autora

- vl promo-

Edo Maajka ove godine ne miruje, okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije a snimio je i novi spot!

Nakon nedavno predstavljenih pjesama ‘Ne mogu disat’ te ‘Dolazim i odlazim’, Edo Maajka predstavlja pjesmu ‘Od sutra’, koja se bavi vrlo raširenom temom – odgađanja.

Posebnu zanimljivost u spotu čine učiteljice iz OmYoga Zagreb, kojima se Edo pridružio u vježbanju, a kako se Edo Maajka uklopio u svijet joge saznajte u novom spotu.

‘Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo… Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu. Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na text uletio s ovom zaigranom bass linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga.’‘Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti’ – izjavio je Edo Maajka.

Za pjesmu su, uz Edu Maajku, zaduženi članovi njegovog benda, Mario Rašić, Yogi Lonich, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi.

Za video spot se pobrinula Pulsar Produkcija, uz podršku Honor Hrvatska. Za mix i mastering pjesme bio je zadužen Miro Vidović a za snimanje i editing Filip Vidović.

S velikim entuzijazmom nastaju nove pjesme koje će se naći na novom albumu pa se tako pjesmama ‘No Pasaran’, Ne mogu disati’, Dolazim i odlazim’ sada pridružila i četvrta ‘Od sutra’.

OD SUTRA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno