10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Christopher Walken i Elizabeth Debicki u novom filmu The Burnt Orange Heresy

Više od autora

- vl promo-Veteran Christopher Walken i nagrađivana Elizabeth Debicki (Čuvari galaksije 2) prva su imena predstojećeg neo-noir trilera ‘The Burnt Orange Heresy’. Film se bazira na kultnom krim romanu Charlesa Willeforda, a na prilagođavanju scenarija za potrebe filma trenutno radi Scott B. Thomas (Jednostavan plan, 1998.). The Hollywood Reporter je nedavno objavio opis filma:

Radnja će se odvijati u Italiji 70-ih godina prošlog stoljeća, a ‘The Burnt Orange Heresy’ donosi priču o neodoljivom karizmatičnom likovnom kritičaru Jamesu Figuerasu koji se zaljubi u provokativnu, ali privlačnu Amerikanku Berenice Hollis (Debicki). James je klasični anti-heroj koji uz pomoć šarma skriva svoje dublje ambicije, dok je Berenice umjetnica koja se trenutno nalazi na turneji po Europi i uživa u slobodi biti što poželi. Novi ljubavnici zajedno odlaze do prekrasnog italijanskog jezera Como gdje dolaze u kontakt sa umjetnikom Jeromeom Debneyem (Walken). Berenice nakon nekog vremena nagovara Jamesa da ukrade njegovo vrijedno umjetničko remek-djelo. Kako par sve više vremena provodi sa Debneyem, shvaćaju neke stvari o samom umjetniku, njegovim djelima, ali i o njihovoj ideji krađe i nisu baš takve kakve su se u početku činile. Ali James je čovjek duboko skrivene ambicije i spreman je i ukrasti i ubiti kako bi napredovao u karijeri.

ELIZABETH DEBICKI

U produkciji filma će sudjelovati talentirani tim filmaša: William Horberg, David Lancaster, David Zander te Stephanie Wilcox i Aeysha Walsh kao izvršni producenti.

Za sada nije poznato tko će portretirati Jamesa. Film se trenutno nalazi u fazi predprodukcije, dok će snimanje započeti ovog ljeta. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno