18 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Cibalia danas u Otoku, sutra u Komletincima

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Nakon odlične igre i pobjede u srijedu u Mađarskoj, gdje su domaćeg trećeligaša SE Szentlőrinc pobijedili s 4:1, vinkovački nogometaši s odigravanjem pripremnih utakmica za nastavak sezone nastavljaju ovaj vikend.

“Po povratku iz Mađarske nastavili smo s treninzima, odmora nema, bliži se početak drugog dijela sezone i moramo se što bolje pripremiti. U sljedećem razdoblju nastavljamo trenirati preko tjedna, dok je vikend rezerviran za utakmice, a tako će biti sve do kraja priprema”, ističe trener Petar Tomić.

Cibalia ovaj vikend igra dvije utakmice, dva dana za redom. Danas u 14 sati u goste će Otoku, dok će sutra, također u 14 sati, snage odmjeriti sa Slavoncem u Komletincima. “U Otoku će dio igrača odigrati prvih 60 minuta, pa će u posljednjih 30 ući novi, a u Komletincima će biti obrnuto. Oni koji su igrali 30 u Otoku, u Komletincima će igrati 60 minuta. Želim svim igračima dati istu priliku da se dokažu na terenu, jer jedno su treninzi, a drugo utakmice”, poručio je Tomić. Iz kluba javljaju da je početkom tjedna u Požegi održan plenum trećeligaša, na kojem je potvrđen raspored za proljetni dio sezone, kao i točne satnice održavanja susreta.

Kako je od ranije bilo poznato, Cibalia će nastavak sezone otvoriti u Jurjevcu gdje će joj domaćin biti Zrinski. Utakmica bi se trebala, ukoliko vremenske prilike dozvole, odigrati u subotu 2. ožujka, s početkom u 15 sati.

Posljednje kolo sezone na rasporedu je 1. lipnja, kada će Cibalia dočekati Bedem iz Ivankova. Nadaju se u klubu da bi taj dan, uz proslavu stote godišnjice postojanja, mogli proslaviti i ulazak u viši rang natjecanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno