16 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

Cibalia i Jakšić pobjednici drugog dana Dilj Cupa

Više od autora

- vl promo-


Današnjim turnirom za godišta 2013./2014. i 2015./2016. završen je 1. Dilj Cup. Tako su gledatelji i danas mogli uživati u pregršt dobrih i zanimljivih utakmica.

NK Jakšić najbolji je bio u konkurenciji generacije 2015./2016., a u finalnoj utakmici bili su bolji od svojih vršnjaka iz FK Ilićka 01 iz Brčkog s rezultatom 4:1, a treće mjesto zauzela je momčad NK Graničar Županja. Najbolji strijelac turnira u ovoj konkurenciji bio je Matej Mišić iz Ilićke, dok je Adrijan Raguž iz Jakšića proglašen najboljim igračem turnira. Nadalje, titula najboljeg vratara turnira zasluženo je pripala Borni Vidakoviću iz Graničara.

U turniru 2013./2014. generacije prvo mjesto zauzeo je HNK Cibalia Vinkovci, koji su u finalu u tijesnoj utakmici bili bolji od NK Grafičar iz Osijeka rezultatom 2:1, a trećeplasirani je na kraju završio HNK Đakovo Croatia. Trofej za najboljeg strijelca turnira završio je u rukama Dejana Božića iz Ilićke, najbolji vratar turnira bio je Leon Bućkalović iz Grafičara, a titulu najboljeg igrača turnira osvojio je Antun Belajević iz Cibalije.

Želim vam se zahvaliti na sudjelovanju na našem prvom međunarodnom turniru Dilj Cup te vam želim daljnji uspjeh u vašem natjecanju i radu”, ovim riječima zatvorio je turnir Željko Šušak, predsjednik NK Dilj.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno