13 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Cibalia odradila prijateljski ogled protiv Osijeka

Više od autora

- vl promo-Ovog vikenda prvoligaški i drugoligaški tereni miruju zbog reprezentativne stanke, a unatoč tomu Nebeskoplavi nisu otišli na odmor nego su to vrijeme iskoristili za jednu vrlo jaku i kvalitetnu provjeru protiv rivala NK Osijek. Sraz dvaju najvećih slavonskih klubova odigran je u Grabovcu te je bio zatvoren za javnost, a Osječani su slavili vrlo uvjerljivo s 5:0.

Pogotke za domaće su postigli László Kleinheisler (23. minuta), Ivan Fiolić (26. minuta), Mijo Caktaš (59. minuta), Vedran Jugović (67. minuta) te Vinko Petković (78. minuta).

Momčad Darka Jozinovića imala je priliku vidjeti gdje je u odnosu na najbolje prvoligaške klube te koliko može protiv njih.

Prva postava kod Cibalije izgledala je ovako: Vice Bažadarić na vratima, zatim u zadnjoj liniji Marijan Oršolić, Luka Džaja, Leon Sopić te Hamza Mešanović, veznu red su držali Melvin Osmić i Domogaj Pušić, na krilima su bili Dominik Dogan i Andrija Bubnjar, Edis Smajić igrao je na poziciji prednjeg veznog dok je u samom vrhu napada igrao Matej Jelić.

Priliku tijekom utakmice dobili su još i Filip Kovačević, Jurica Bajić, Patrick Stanić, Marko Valentić te Adam Nikolić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno