25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Cibalia remizirala protiv Hrvatskog dragovoljca, vratari igrači utakmice

Više od autora

- vl promo-

Gledatelji pred malim ekranima imali su priliku vidjeti jednu izrazito sadržajnu utakmicu između Hrvatskog dragovoljca i Cibalije koja je završila rezultatom 0:0.

Zanimljivo, Nebeskoplavi su i prošlu sezonu otvorili s dva remija u nizu (Opatija 2:2 kao i protiv Kustošije, zatim Varaždin 1:1), a poklapa se i 3. kolo kada će Cibalia ugostiti Rudeš idućega vikenda. Prvu priliku imali su gosti iz Vinkovaca preko Eidsa Smajića koji u 6. minuti nije realizirao zicer, njegov udarac je uspio obraniti Mario Marić. Minutu kasnije iz kornera je Filip Jazvić pokušao glavom, no Marić je loptu izvadio ispod grede.

Domaći su svoju premijernu šansu imali u 13. minuti kada je zaprijetio Branimir Ćavar volejom s 20-ak metara. Fenomenalan udarac imao je Mihovil Šutalo u 21. minuti, ali lopta je odsjela na gredi gola Filipa Kovačevića koji se obranom istaknuo nekoliko trenutaka kasnije kada je obranio pokušaj Tonija Vinogradeca. Posljednju priliku u prvoj dionici ogleda imao je Jazvić čiji udarac odlazi pored gola. Ništa zanimljivo se nije događalo u drugom dijelu sve do 69. minute kada se Dario Rugašević neoprezno ogradio laktom unutar vlastitih 16 metara, no glavni arbitar se nije oglasio i svirao kazneni udarac za domaće i to je ujedno ostala jedina sporna situacija na ovoj utakmici.

U posljednjih 15 minuta gledali smo vatromet prilika. U 76. minuti Kovačević je sjajno skinuo slobodni udarac Lazara Vujanića, a zatim minutu kasnije Karlo Miljanić promašuje svoj prvi zicer kada je izašao 1 na 1 s Marićem. U istoj minuti nakon kornera odlično je pokušao Jazvić s nekoliko metara, no njegov udarac odlazi preko gola. Vratar Nebeskoplavih u 80. minuti upisao je novu odličnu obranu kada je zaustavio jedan prizemni udarac, a nekoliko trenutaka poslije Miljanić ponovno promašuje zicer kada se našao sam pred golmanom Hrvatskog dragovoljca.

Posljednju priliku na utakmici imao je Ivan Mihaljević čiji udarac nakon povratne lopte Miljanića odlazi iznad vratiju domaćeg čuvara mreže. Cibalia će prvu pobjedu tražiti sljedećeg vikenda kada u Vinkovce dolazi Rudeš.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno