Cibalia je danas gostovala u Račinovcima kod županijskog drugoligaša Sloge kako bi uveličala proslavu 90. obljetnice organiziranog igranja nogometa u Račinovcima te su pobijedili rezultatom 10:0.

Trener Vinkovčana Davor Mladina je u ovoj utakmici dao priliku igračima koji se u prvim prvenstvenim susretima i nisu naigrali, naglašavajući kako i oni trebaju imati kontinuitet utakmica. Premda je suparnik bio slabiji, što je potvrdila i visoka pobjeda Cibalie, neki igrači su odigrali svih 90 minuta, što im je bilo itekako potrebno da bi ostali u pravom ritmu, pogotovo što ih u subotu čeka prvenstveni susret 4. kola Druge HNL protiv momčadi Dugopolja. 

Cibalia je bila uspješna u protekla tri prvenstvena kola i među pet je klubova koji nisu okusili gorčinu poraza. Sportski direktor Krešimir Tomić ističe da nemaju nikakvih imperativa po pitanju osvajanja drugoligaškog naslova prvaka i samo žele što prije osigurati ostanak u ligi. O sutrašnjem protivniku Tomić ima samo riječi hvale, ali naravo da žele nastaviti uspješan niz. “Sportski je nadati se pobjedi, a ukoliko osvojimo i bod nećemo biti razočarani.”, kazao je Tomić.