Prvu pripremnu utakmicu za nastavak sezone u Drugoj HNL odigrali su danas nogometaši Cibalije, ugostivši na svom stadionu NK Zrinski iz Jurjevca. Susret je završio bez pobjednika s po tri pogotka obiju momčadi.

Strijelci za Cibaliju bili su Vincetić, Šarić i Dejanović, a susret su započeli Kavelj, Hajnal, Zgrablić, Mendes, Salapić, Anočić, Oršolić, Miljanić,  Vincetić, Dejanović i Bajić. U drgom dijelu u igru su ušli Nikolić, Janović, Sente, Šarić, Baraban, Stupar i Dogan. Trener Petar Tomić kroz ove pripreme prolazi s velikom nesigurnošću, jer nikad ne zna kada će koji igrač napustiti svlačionicu, ima i dolazaka i odlazaka, a jedno je sigurno, nitko ne zna što donosi sutra.

Jučer je klub tako objavio da su momčad napustili prvi vratar Ivan Marijanović i Mario Tadić, koji su u dresu Cibalije upisali po 42 nastupa, a Tadić je tome dodao i 6 pogodaka.

Prošlog ljeta oba su igrača sa suigračima slavila i naslov prvaka Treće Hrvatske nogometne lige Istok. Iz kluba su im poželjeli puno uspjeha u nastavku karijere, uz napomenu da su im vrata nebeskoplave svlačionice uvijek otvorena.