Cibalia je na svom stadionu doživjela i treći prvenstveni poraz a da nije uspjela postići ni jedan pogodak. U utakmici protiv druge momčadi Osijeka Vinkovčani su imali priliku osvojiti i sva tri boda, ali su ponovo pokazali da imaju jako puno problema u realizaciji. Kako to inače biva u nogometu, ako ne iskoristiš svoje prilike, protivnik u pravilu kažnjava takve propuste, što se Cibaliji upravo i dogodilo.

U prvom poluvremenu gotovo ništa vrijedno nismo mogli zabilježiti. Igralo se bezidejno s obje strane, očito su oba sastava više mislila kako ne primiti pogodak nego kako ga postići.

Drugo poluvrijeme i druga slika na terenu. Od prve minute nastavka Cibalia je odlučila napasti goste i pokušati doći do pogotka te nove pobjede u Vinkovcima. Već u 46. minuti Dejanović je imao odličnu priliku dovesti Cibaliju u vodstvo, ali je vratar gostiju Barešić bio spretniji i brži te je otklonio opasnost za svoj gol. Odmah minutu poslije već je nova prilika za gol, Vincetić je odlično pronašao Bajića, koji je pucao glavom, ali direktno u vratara Barešića.

Minutu nakon toga i Osječani uzvraćaju, Kolega je u prilici, ali pouzdani domaći stoper Džijan brži je na lopti od njega te ju izbacuje u korner. U 53. minuti Osijek II došao je u vodstvo. Dobru akciju odigrali su Kolega i Latković, a on lukavo i precizno prebacio je vratara Marijanovića, koji je nemoćno pogledom loptu ispratio u svoju mrežu. U 64. minuti Cibalia je iznenada došla u priliku za gol, kada je veliku pogrešku napravio vratar gostiju Barešić, koji je ispustio čistu loptu iz ruku, ali spretnije su reagirali gostujući obrambeni igrači nego domaći napadači.

U 77. minuti Bajić je u velikoj prilici za pogodak, ali je s ruba peterca prebacio loptu preko gola. I onda, u 85. minuti, Osijek II postiže drugi pogodak za konačnih 0:2. Benić je probio lijevu stranu obrane Cibalije i odlično pronašao Kolegu, koji je s nekih 15 metara precizno pogodio donji lijevi kut gola Marijanovića. Uz malo sreće i spretnosti rezultat je mogao biti puno povoljniji za Cibaliju, no očito problemi u njezinoj igri još nisu riješeni.