18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Članovi Upravnog obora HTS-a u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

U Vinkovcima će se danas po prvi put održati sastanak Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza i to zahvaljujući vinkovčaninu Petru Šimiću, istaknutom gospodarstveniku i sportskom djelatniku koji je prošle godine postao članom Upravnog odbora HTS-a. Tim povodom članove Upravnog odbora, a koji su ovom prigodom u gradsku upravu donijeli i mali pokal Davis cupa, popularnu “Salataru“ kojeg su osvojili tenisači Hrvatske u finalu protiv Francuske, primio je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

“Neizmjerno smo sretni i zadovoljni što smo u Vinkovcima ugostili cijeli Upravni odbor HTS-a na čelu sa predsjednicom Nikolinom Babić. Povod njihovom dolasku u naš grad je sastanak na kojem ćemo razgovarati o stanju tenisa u Slavoniji i Baranji koje je za sada zadovoljavajuće, ali vjerujem da će sa novom predsjednicom i novom upravom stanje tenisa biti puno bolje.”, rekao je Petar Šimić.

Predsjednica HTS-a Nikolina Babić posljednji puta boravila je u Vinkovcima u studenom prošle godine povodom otvorenja izložbe športskih fotografija “Davis cup”, kada je i najavila osvajanje ovog prestižnog sada već povijesnog Davis cupa. Danas je u Vinkovcima radi sastanka Upravnog odbora, ali je u gradsku upravu donijela i pokal Davis cupa. “U Vinkovcima je trenutno mali pokal, ali će i Slavonija imati prilike vidjeti veliku “Salataru” koja je trenutno u Zagrebu. Ona će obići cijelu Hrvatsku, a na današnjem sastanku dogovoriti ćemo gradove u kojima će biti izložena.”, rekla je, među ostalim, Babić.

“Drago mi je što su se članovi Upravnog odbora HTS-a sastali u Vinkovcima kako bi razgovarali o budućnosti tenisa, a svojim dolaskom u Vinkovce pokazali su svoju potporu našem teniskom klubu, kao i razvoju sporta u Vinkovcima. Imali smo priliku vidjeti i mali pokal Davis Cupa populranu “Salataru” koja je veliki ponos Hrvatske i koja nas je opet dodatno stavila na tron svjetskog tenisa.”, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Članovi Upravnog obora HTS-a sutra će posjetiti i TK “Vinkovci” i prisustvovati polufinalnim mečevima na međunarodnom teniskom turniru ”Zaba Cup 2019.” za dječake i djevojčice do 14 godina.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno