-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Clint Eastwood sprema film o stvarnim herojima The 15:17 To Paris

Više od autora

- vl promo-

Warner Bros. Pictures i Village Roadshow startali su sa produkcijom novog filma Clinta Eastwooda, ‘The 15:17 To Paris’, koji će nam donijeti istinitu priču o trojici muškaraca koji su zbog svog hrabrog čina zauvijek ostali upamćeni kao heroji.

U ranim večernjim satima 21. kolovoza 2015. svijet je svjedočio medijskim izvještajima o spriječenom terorističkom napadu na vlak Thalys koji se kretao ka Parizu, a za kojeg su zaslužna trojica mladih Amerikanaca koji su putovali Europom. ’15:17 To Paris’ prati živote mladića, njihovu borbu u djetinjstvu i njihov put ka pronalaženju temeljnih životnih vrijednosti, kao i događaje koji su doveli do napada. Njihovo prijateljstvo bilo je njihovo najjače oružje koje je spasilo živote 500 putnika koji su se nalazili u vlaku.Herojski trio čine Anthony Sadler, Alek Skarlatos iz Oregona i pilot Spencer Stone koji će u filmu portretirati samog sebe. Osim njih, u filmu će se pojaviti Jenna Fischer (Pušteni s lanca, 2011.), Judy Greer (Planet majmuna: Rat, 2017.) i Ray Corasani (predstojeće TV ostvarenje The Long Road Home). Paul-Mikél Williams glumit će Anthonyja u mlađim danima, Max Ivutin i Bryce Gheisar mlađu verziju Aleka, a Cole Eichenberger i William Jennings mlađeg Spencera.

Eastwood (Američki snajper, 2014.) film režira na temelju scenarija kojeg je kreirala Dorothy Blyskal, a koji je utemeljen na knjizi ‘The 15:17 To Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes’ koju su napisali Sadler, Skarlatos, Stone i Jeffrey E. Stern. Eastwood je i jedan od producenata filma, a ostatak produkcijskog tima čine Tim Moore, Kristina Rivera i JessicaMeier. Izvršni producent je Bruce Berman. [Filmofil]

AMERICAN SNIPER, TRAILER [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno