27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Cojones imaju novi spot za pjesmu Origin Of Fire

Više od autora

- vl promo-

Cojones (Origin Of Fire, novi spot) [St]

Zagrebački rockeri Cojones ne miruju ni trenutka. Nakon izdavanja trećeg, dugosvirajućeg albuma ‘Resonate’ (LP/CD/Digital), europske turneje povodom promocije istog, velikog koncerta u Zagrebu krajem prošle godine u Tvornici Kulture, zauzimanja visokih mjesta na godišnjim listama izdanja mnogih novinara i medijske struke došlo je vrijeme za nove pobjede.

Javna promocija novog singla, ujedno i video spota za pjesmu ‘Origin Of Fire’, skinutog s albuma ‘Resonate’, održala se u četvrtak 16. ožujka u kreativno-konceptualnom prostoru Pločmik. Uz druženje s bendom, prijateljima i fanovima premijerno se na velikom platnu zavrtio ‘Origin Of Fire’. Puštanje video spota za šire mase, kao i na pratećim društvenim mrežama počeo je idućeg dana, u petak, 17.3.2017.

Spot je režirao naš proslavljeni redatelj Radoslav Jovanov Gonzo. Uz nemalu pomoć prijatelja i fanova, glumice Alaksandre Naumov, Nove Runde, Zlih bubnjara, Pogona Jedinstvo i vjerovali ili ne Interventne policije, bend je uspio dočarati jednu vrlo zanimljivu atmosferu.

COJONES: ORIGIN OF FIRE [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno