21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Cojones spremaju promociju novog albuma Resonate za početak studenog

Više od autora

- vl promo-


m_cojones_resonate_promocija-novog-albuma_ST

Zagrebački stoner rockeri Cojones nastupit će u Tvornici kulture u subotu 5. studenog 2016. povodom promocije novog albuma ‘Resonate’.

Ova glasna stoner rock četvorka osnovana je 2006. u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su album zajedno s grupom Umor ‘Cojones & Umor Split LP’ nakon čega su se otisnuli na prvu europsku turneju.

m_cojones_resonate_promocija-novog-albuma_coverPrvo samostalno izdanje, ‘Sunrise’, realizirano je 2009. godine, a uslijedila je još jedna europska turneja promocije zajedno s Umorom.

U narednim godinama Cojones su svirali po cijeloj Europi, pa je drugi album, imena ‘Bend To Transcend’ na red došao 2012. kad je bend već imao hrpe pređenih kilometara i odsviranih koncerata te izuzetan ugled na regionalnoj underground rock sceni. 2013. godinu obilježilo je još jedno izdanje, a riječ je o live albumu ‘Black Night’ snimanom u Jeni u Njemačkoj.

Ranije objavljena pjesma ‘Rocker’ najavila je rad na drugom albumu, a novi uradak ‘Resonate’ s osam pjesama će biti objavljen početkom studenog u izdanju domaće PDV Records.

Novi album ‘Resonate’ sniman je u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom. Cojones će vas preplaviti energijom i njihovom željom da budu žestoki na stageu i sviraju glasnije uz heavy stoner zvuk kojeg pretvaraju u rock’n’roll eksploziju.

Popis pjesama: Providence / Wait A While / Origin Of Fire / Opium / Rocker / Build A Home / Pilgrimage / Resonate.

Ususret zagrebačkom koncertu u Tvornici kulture, Cojones će album ‘Resonate’ promovirati i na turneji po Austriji i Njemačkoj.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kn, odnosno 50 kn na dan koncerta.

COJONES: ROCKER [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno