-4 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Conrad Vernon režira remake filma The Toxic Avenger

Više od autora

- vl promo-

f_conrad-vernon_rezira_the-toxic-avenger_ST

Prema nedavno objavljenom članku portala Variety, koredatelj animiranog kino-hita Sausage Party Conrad Vernon, režirat će remake kultne superherojske horor-komedije THE TOXIC AVENGER. The Toxic Avenger je horor-komedija iz 1984. koju su režirali Michael Herz i Lloyd Kaufman, a napisali Kaufman i Joe Ritter. U glavnim ulogama su se pojavljivali Mitch Cohen, Mark Torgl, Andree Maranda i Pat Ryan Jr., a film je objavila kompanija Troma Entertainment koja je do tada bila poznata po niskobudžetnim filmovima B-produkcije koji su bili prepuni nasilja.

U početku je bio ignoriran, ali su ga naknadno popularizirale projekcije u njujorškim Bleecker Street kinima krajem 1985. Danas se ubraja među kultne klasike, a u fokusu priče je slabašni srednjoškolac Melvin Ferd, koji se nakon pada u bačvu punu toksičnog otpada pretvorio u biće nadljudske snage (Cohen) koje se bori protiv kriminalaca.Snimljena su tri nastavka: The Toxic Avenger Part II, TheToxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie i Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV, a na temelju ovih filmova kreirano je mnoštvo stripova i dječjih animiranih TV serija.

Tijekom 2013. objavljena je vijest da bi  se u remakeu trebao pojaviti Arnold Schwarzenegger koji će Toxica trenirati kako bi svoje sposobnosti koristio da čini dobra djela. Kao i u članku iz 2013, i u novom članku portala Variety, kao producenti su navedeni Akiva Goldsman, Richard Saperstein i Charlie Corwin, a kao izvršni producenti Kaufman i Herz. Saperstein je nedavno izjavio da je Vernon genije i savršeni redatelj koji će ovu kultnu franšizu ponovo vratiti u život. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: THE TOXIC AVENGER [1984]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno