Foto: Disney/Blitz film press
Oscarom® nagrađena Emma Stone je Disneyjeva Cruella u novom istoimenom igranom filmu koji prati priču o buntovnim mladim danima jedne od najozloglašenijih filmskih likova; zloglasne, moderne, fantastične negativke – legendarne Cruelle de Vil.  Film u kina stiže 27. svibnja a do tada predstavljamo novi trailer i plakat filma.
Radnja je smještena u London 1970-ih i istražuje kako je zapravo nastala Zlica od Opaka, jedna od istovremeno najstrašnijih i najdražih Disneyjevih zlikovica!
U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda koju tumači Emma Thompson, dvostruka dobitnica Oscara. Njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića koja će navesti Cruellu da prigrli svoju opaku stranu i postane ohola i osvetoljubiva modistica.
Uz Emmu Stone i Emmu Thompson, ostale uloge tumače Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste i Mark Strong. Film je režirao Craig Gillespie, a producirali su Andrew Gunn, Marc Platt i Kristin Burr dok su Emma Stone i Michelle Wright u ulogama izvršnih producentica. Dvostruka Oskarovka Jenny Beavan kreirala je sjane, živopisne kostime koje ćemo zapamtiti.
Film u kina stiže u svibnju u distribuciji Blitza.