19 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Crvena Sonja (Red Sonja, 1985.)

Više od autora

- vl promo-

Crvena Sonja (Red Sonja, 1985) [poster]Arnie se udružuje sa Bridgitte Nielsen u osvetničkom might & magic pohodu uzdajući  se u svoje mišiće.

Nakon što se dokazao u Conanu Arnie se pojavljuje u svojevrsnom polunastavku u kojem mu se pridružuje Brigitte Nielson u ulozi nabrijane ratnice Sonje. Radnja je smještena u vrijeme magije i mača, u teška vremena u kojima žari i pali zla tiranica Gerden.

U jednom od svojih krvavih pohoda ostavlja pustoš u gradu Hablacu gdje ubija čuvaricu talismana koji joj daje veliku moć. Tada na scenu stupa Sonja (Bridgitte Nielsen), sestra ubijene čuvarice koja uz pomoć nabildanog Kalidora (Arnold Schwarzenegger) kreće u osvetnički pohod.

Oni se, naravno, zaljubljuju što bi mogao biti problem s obzirom da se Sonjine moći temelje na činjenici da se neće prepustiti niti jednom muškarcu.

Redatelj filma je Richard Fleischer kojega je snimio prema scenariju Roberta E. Howarda i Clivea Extona dok se u glavnim ulogama se pojavljuju Arnold Schwarzenegger, Brigitte Nielsen, Sandahl Bergman, Paul Smith, Ernie Reyes Jr. i dr.

TRAILER: RED SONJA [1985]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno