18 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Crveni križ Vinkovci: Akcije darivanja krvi u srpnju

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Niti srpanjske vrućine nisu prepreka za redovite aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, koje i tijekom ljeta nastavlja s akcijama darivanja krvi u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Prva akcija najavljena je za subotu, 9. srpnja, od 8 do 12 sati u Pastoralnoom centru Nijemci.

Nakon toga slijede dvije akcije u Gradskom društvu Crvenog križa Vinkovci: u ponedjeljak, 11. srpnja, od 8 do 12 sati te u subotu 16. srpnja također od od 8 do 12 sati.

Za ponedjeljak, 25. srpnja, od 9 do 15 sati, najavljena je još jedna akcija samo za pripadnike Hrvatske vojske u Vojarni 5. gardijske brigade „Slavonski sokolovi“ u Vinkovcima.

U petak, 29. srpnja, na rasporedu su dvije akcije: od 12 do 14 sati u Vinkovačkom vodovodu i kanalizaciji te od 16 do 18 sati u Ribičkom domu u Andrijaševcima.

Prijave za termin darivanja krvi i dalje se obavljaju putem telefona na broj Crvenog križa Vinkovci 332-523. Svakih 15 minuta će biti planirane po 4 osobe, a darovatelji će odmah po telefonskoj prijavi dobiti SMS s terminom darivanja krvi.

Molimo ponesite svoju osobnu iskaznicu i darujte krv! Provjerite svoje zdravlje – spasite nekome život!, tradicionalna je poruka iz vinkovačkog Crvenog križa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno