25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Crveni križ Vinkovci: Sutra počinje podjela humanitarne pomoći

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci će okončavajući tradicionalnu akciju “Solidarnost na djelu” uoči Božića izvršiti podjelu humanitarne pomoći u 2020. godini za 500 socijalno ugroženih obitelji s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci.
Podjela obiteljskih paketa za korisnike s područja grada Vinkovaca, koji ispunjavaju kriterije za primanje humanitarne pomoći, bit će od ponedjeljka, 14. prosinca, do petka, 18. prosinca, u vremenu od 9 do 12 sati u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, Ulica Josipa Kozarca 10.
“Molimo korisnike da prilikom preuzimanja obiteljskih paketa poštuju epidemiološke mjere: socijalnu distancu i dezinfekciju ruku, te koriste zaštitne maske”, apeliraju iz vinkovačkog Crvenog križa.
Korisnicima iz grada Otoka i 11 općina Vukovarsko-srijemske županije: Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci, u suradnji s Gradom Otokom i općinama, paketi će biti podijeljeni u njihovim naseljima putem mreže povjerenika Crvenog križa.
“Od srca zahvaljujemo svima koji su se svojim prilogom uključili u akciju “Solidarnost na djelu”, koja je ove godine protekla uz striktno poštivanje mjera za sprečavanje širenja koronavirusa: školskim ograncima Mladih Crvenog križa u svim osnovnim i srednjim školama na području djelovanja Crvenog križa Vinkovci, Dubrovačko-neretvanskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, poduzeću “Boso” iz Vinkovaca, poduzeću “Gavrilović” iz Petrinje i poduzeću “Xedra” iz Vinkovaca”, ističu u GD Crvenog križa Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno