7 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Crveni križ Vinkovci: Za rujan najavljeno pet akcija darivanja krvi

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek nastavlja s organiziranjem akcija dragovoljnog darivanja krvi. Za rujan najavljeno je pet akcija.
Dvije akcije bit će održane 8. rujna (četvrtak), od 9 do 14 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci i od 15 do 17 sati u prostorijama Osnovne škole Stjepana Antolovića Privlaka.
Za 24. rujna (subota) od 9 do 13 sati najavljena je još jedna akcija u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci.
Dvije akcije bit će održane i 27. rujna (utorak), od 12 do 16 sati u prostorijama Doma kulture Nuštar i od 17 do 20 sati u prostorijama Osnovne škole „Matija Gubec“ Jarmina.
Prijava za termin darivanja krvi obavlja se na telefon Crvenog križa Vinkovci 332-523. Svakih 15 minuta će biti planirane po 4 osobe, a darovatelji će odmah po telefonskoj prijavi dobiti SMS s terminom darivanja krvi.
Molimo ponesite svoju osobnu iskaznicu i darujte krv! Provjerite svoje zdravlje – spasite nekome život!, tradicionalna je poruka iz vinkovačkog Crvenog križa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno