19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Daleki rođaci: Revolucija (Les Visiteurs: La Revolution, 2016.)

Više od autora

- vl promo-

fft_daleki-rodjaci-revolucija_les-visiteurs-la-revolution_2016_ST

Popularni dvojac Jean Reno i Christian Clavier ponovno stiže na kino platna u novom nastavku urnebesne komedije! Dvadeset i tri godine nakon prvog, a osamnaest godina nakon drugog dijela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije ‘Daleki rođaci’! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovno uspjeli upasti u nevolju.

Zbog toga što su slučajno sa čarabnom napitkom popili alkohol umjesto da su se vratili u Francusku u doba srednjeg vijeka, vitez Godefroy de Montmirail (Jean Reno) i njegov kmet Jacquouile (Christian Clavier) našli su se u Francuskoj za vrijeme revolucije na kraju 18. stoljeća. Opet se susreću sa svojim potomcima iz toga doba. Dolaze u dio povijesti kada Montmirailova plemićka obitelj bježi da se spasi od kobne revolucije. Osim što pomažu njegovoj obitelji da pobjegnu od revolucije, oni također pokušavaju naći put natrag u njihovo vrijeme iz kojeg su došli.

Redatelj filma je Jean Marie Poiré, on je režirao i dosadašnja dva nastavka. Christian Clavier je osim glumca i scenarist ovog filma. Osim Renoa i Claviera od početne glumačke ekipe tu je još samo glumica Marie-Ann Chazel.

Devedesetih godina prošlog stoljeća za popularnu komediju ‘Daleki rođaci’ tražila se kazeta više u videotekama. Dosadašnja dva nastavka nasmijavala su generacije diljem svijeta. Vrijedi pružiti priliku i trećem nastavku da publika vidi hoće li nastaviti putem dosadašnja dva. Treba uzeti u obzir da već postoji treći nastavak ovog filma koji se zove ‘Just Visiting‘ u kojem su se Montmirail i Jacquouille našli u Americi u modernom vremenu. Taj film nije doživio uspjeh koliki su prva dva dijela filma zadobili. Prema tome neki filmski kritičari gledaju skeptično na ovaj dugoočekivani nastavak filmske priče tamo gdje je ona u biti stala.

Distribucija: Blitz film i video

poster DALEKI ROĐACI REVOLUCIJA

TRAILER / DALEKI ROĐACI: REVOLUCIJA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno