16 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Damir Dekanić: Osjećam odgovornost, ali mislim da ona nije ni približno tolika koliko je to u javnosti prikazano

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Prvi put nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovao kao sudionik, vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić danas je stao pred medije. Rekao je da je u nesreći sudjelovao kao suvozač i da se na njega vrši brutalni medijski pritisak. Dodao je kako ostavku neće podnijeti.

“Mene su izabrali birači ove županije, dobio sam preko 28 tisuća glasova i oni su jedini koji me mogu pozvati na ostavku. Mislim da moja krivnja nije u tolikoj mjeri velika kolika se se hajka digla oko toga. Dogodila se nezgoda i naravno da mi je zbog toga žao. Već sam u priopćenju rekao kako se bojim da će ovo zasjeniti sve ono dobro što sam napravio”, rekao je Damir Dekanić.


Poručio je kako misli da je pažnja u tom događaju malo i umjetno izazvana, ali vrijeme će pokazati što je istina. “Ponavljam, osjećam odgovornost, ali mislim da ona nije ni približno tolika koliko je to u javnosti prikazano”, istaknuo je Dekanić, koji je u Vukovaru bio na uručenju ključeva stanova u novoizgrađenoj stambenoj zgradi.

Slučaj prometne nezgode župana komentirao je i predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a, ministar obrane Mario Banožić rekavši kako je u dva navrata o nesreći razgovarao s Dekanićem, a nakon što su se pojavili i svjedoci, razgovarat će i po treći put kako bi se stvari do kraja raščistile.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno