16 C
Vinkovci
Utorak, 27. rujna 2022.

Damir Dekanić predao preko 25 tisuća potpisa

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Danas je u Vukovaru kandidacijsku listu za predstojeće lokalne izbore predao kandidat HDZ-a Damir Dekanić koji je tom prilikom naglasio kako je ogromna podrška koju su dobili i ogroman broj potpisa koje donose, jamstvo kako je HDZ i dalje vodeća stranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

“S novim ljudima, s novom snagom, nema bojazni za napredak naše županije. Uz premijera Andreja Plenkovića, uz Vladu Republike Hrvatske i ministre idemo u bolje sutra”, poručio je Dekanić.

Kandidacijske liste za predane su i za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije, za koaliciju HDZ- DHSS-HSU-BUZ-HSP AS-HNS-Liberalni demokrati- HSLS.

Došli smo predati kandidature za župana i zamjenika župana Franje Oreškovića, isto tako i županijsku listu. Moram prije svega izraziti zadovoljstvo i zahvaliti se svim ljudima koji su dali podršku kandidatima i listi jer 25.561 potpis jest uistinu jedna impresivna brojka koja nam prije svega daje snagu da idemo dalje u izbore, ali isto tako i obvezu kako ćemo se ponašati sutra kao stranka koja će biti ponovno vodeća stranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema svim onim projektima i onim zadaćama koje ljudi očekuju i zbog kojih su nam dali podršku”, istaknuo je predsjednik županijskog HDZ-a Mario Banožić.

Upozorio je i kako je po prvi put uočena pojavnost anketa koje su frizirane, koje su pokazivale lažne podatke.

“Ova podrška koja se broji u potpisima najbolji je pokazatelj koji se ne može slagati. I jedno je sigurno, Damir Dekanić pobjeđuje u prvom krugu”, zaključio je Banožić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno