Športski savez invalida grada Vinkovaca provodi projekt pod nazivom „I ja sam sportaš” namijenjen osobama s invaliditetom i djeci s poteškoćama u razvoju i u sklopu tog projekta u četvrtak će biti održan Dan otvorenih vrata.

Cilj projekta „I ja sam sportaš“ koji provodi Športski savez invalida grada Vinkovaca je uključiti ovu osjetljivu skupinu društva u zajednicu kroz sport. Projekt, osim Saveza, provode i projektni partneri: Atletski klub osoba s invaliditetom Vinkovci, Biciklistički klub osoba s invaliditetom “Bosut” Vinkovci, Plivački klub “Barutana” Vinkovci, Stolnoteniski klub “Dom” Vinkovci, Streljački klub osoba s invaliditetom “Kristinka Matičić” Vinkovci, Taekwondo klub “Sajnami“ i Grad Vinkovci, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

U četvrtak, 14. studenog, s početkom u 17 sati, u prostorijama Stolnoteniskog kluba “Dom”, na adresi Ante Starčevića 57 (Mađarska škola), bit će održan Dan otvorenih vrata u sklopu projekta “I ja sam sportaš”. Iz Saveza pozivaju sve zainteresirane građane na prezentaciju projekta gdje će njihovi članovi pokazati što su dosad naučili, a zainteresirani se mogu i sami okušati u stolnom tenisu.