19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Danas u 21 sat svečano otvorenje 30. Otočkog proljeća

Više od autora

- vl promo-


“Izrazito smo zadovoljni dosadašnjim tijekom 30. Otočkog proljeća koje je obogaćeno s 40 programskih sadržaja. Na sredini smo realizacije, a ono što nam predstoji je večerašnja svečanost”, poručio je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, samoupravu i opće poslove grada Otoka Mirko Martinović povodom njegovog večerašnjeg otvotenjq 30. koje će biti održano u 21 sat u Domu kulture u Otoku.

Posjetitelji će moći vidjeti glazbeno-scenski prikaz čiji je scenarist Marko Sabljaković, a nastupit će članovi HNK Osijek, članovi vinkovačkog kazališta Joza Ivakić, KUD Josip Lovretić, Filipovčice iz Kompletinaca, MPS iz Bošnjaka i Najbolji hrvatski tamburaši.

“Obilježit ćemo dostojno 30 godina postojanja ove hvalevrijedne manifestacije”, istaknuo je Martinović te pozvao na pregršt događanja koja započinju u nedjelju na Čistinama, krajoliku uz Spačvansku šumu gdje će ŠRD Virovi Otok organizirati ribičko natjecanje kadeta i kadetkinja.

Uz ribičko natjecanje bit će i improvizirani hipodrom na kojemu će Konjogojska udruga Otok organizirati Zlatne grive, natjecanje u vožnji dvoprega, utakmicu preciznosti i brzine.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, svečanost se premješta u prostore Doma kulture, a program će bit izravno emitiran na Vinkovačkoj televiziji.

Preostali program 30. Otočkog proljeća te detaljnije informacije možete pogledati na internetskim stranicama Grada Otoka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno