23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Danas Zumba fitness!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U potpuno novom ruhu stiglo nam je Vinkovačko ljeto! Brojna iznenađenja, koncerti te sportska i kulturna događanja očekuju sve građane i posjetitelje od kojih će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Vinkovačko ljeto započelo je u subotu, 16. lipnja, prijenosom utakmice Hrvatska – Nigerija na video zidu u parku. Hrvatska je pobijedila rezultatom 2:0, a veselo navijanje dugo je odjekivalo središtem Vinkovaca. Nažalost, zbog lošeg vremena i jake kiše, organizator je odgodio nastup MNK Aurelije Futsal Vinkovci, Mažoretkinja grada Vinkovaca, Gradskog puhačkog orkestra i nastup DJ Dee Dee Lu. 


Međutim, posjetitelji neće morati dugo čekati na nove atrakcije jer već danas, 18. lipnja, u Gradskom parku očekuje nas zabava koju organizira Plesni klub D&D. Radi se o Zumba fitnessu koji počinje u 20 sati. Ovaj oblik istodobnog plesanja i vježbanja dostupan je svima, bez obzira na dob, fizičku kondiciju ili spol, a prihvatljiv je i za one koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Pozvani su svi građani koji su spremni malo se oznojiti, a vjerujemo kako će i danas središte grada odisati zabavnom i veselom atmosferom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno