7 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Dancing Bear predstavlja četvrti album My Buddy Moosea

Više od autora

- vl promo-Album je već nekoliko dana dostupan na Deezeru, a od danas, petka 14. srprnja stigao je i u CD shopove.

Jednostavno naslovljen “IV”, album donosi 10 pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu.

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

‘Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike’ rekao je o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  ‘Waiting’.

Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović.

Usporedo s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl ‘Terrible Place’, u režiji Nataše Antulov.

Album ‘IV’ objavljen je u digitalnom foramtu, CD formatu (od danas 14. srpnja 2017.), a na jesen 2017. stiže i kao LP.

TERRIBLE PLACE [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno