Sjećate li se “zazomanije” koja nas je poharala prije sedam godina? Izuzetna francuska pjevačica ZAZ koja je do sada u Hrvatskoj nastupala u Domu sportova i Pulskoj areni vraća se na scenu klavirskom baladom “Demain c’est toi” (Sutra, to si ti), tj. ljubavnom pjesmom djetetu koje tek treba biti rođeno, a koji je napisao popularni Gael Faye.

Riječ je o drugom ‘ekstraktu’ s novog albuma “Effet miroir” čiji izlazak s nestrpljenjem očekujemo 16. studenog. Glas pjevačice ZAZ mnogi uspoređuju s glasom legendarne Edith Piaf, a nakon planetarnog hita “Je veux”, ZAZ je do danas prodala preko četiri milijuna kopija svojih albuma, nastupila pred preko milijun posjetitelja na 500 koncerata održanih na pet kontinenata.

Cliff Richard se vraća! Glazbena zvijezda koja je karijeru započela u 60-ima i dalje je jedan od najprodavanijih glazbenika svih vremena s čak 250 milijuna prodanih kopija. U Velikoj Britaniji je su više od njega prodali jedino The Beatley i Elvis Presley. Cliff Richard upravo je objavio novi singl “Everything That I Am” kojim najavljuje skorašnji novi studijski album.


Također vam donosimo Dancing Bearove preporuke s [PIAS]-a i spotove novih singlova. Belgijski indie pop band Balthazar okupljen oko gitariste i autora Maartena Devlderea nakon trogodišnje stanke i posljednjeg albuma “Thin Walls” oglasili su se novim singlom “Fever”.

Tender je electro duet osnovan u Londonu koji su do sada objavili jedan album i to prošlogodišnji “Modern Addiction”. Za siječanj iduće godine najavljuju novo ostvarenje koje će se zvati “Fear Of Falling Asleep” a koje je već sad najavljeno aktualnim singlom “Closer Still”.

I za kraj, engleski multiinstrumentalist i skladatelj Ed Harcourt najavljuje za 23. studeni objavu svog novog posve instrumentalnog albuma naslovljenog “Beyound The End”. Nakon što je već predstavio temu “Duet For Ghosts” sada je izbacio instrumental pod imenom “Empress Of The Lake”.