Foto: Dancing Bear promo
20 odličnih naslova nalazi se na sniženju, svaki po cijeni od samo 100 kn! Akcijske ponude vinila redovita su praksa u Dancing Bear prodavaonici u Zagrebu. Jesensku sezonu otvaramo i s novom akcijom u kojoj možete pronaći 20 naslova, svaki po cijeni od samo 100 kn!
Imati omiljeni album na vinilu neopisiv je osjećaj koji je za svakog kolekcionara ovakvog formata nešto neprocjenjivo. Uzevši u obzir i najnoviji podatak da su se vinilne ploče tijekom 2020. u SAD-u po prvi puta od 80-ih godina prodale u gotovo duplom broju u odnosu na prodane CD primjerke, puno govori o njihovom današnjem značaju u svijetu glazbe.
Stoga, bilo da želite počastiti same sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka s kojoj se ne može pogriješiti.

Izvođači čija određena vinilna izdanja možete kupiti u sklopu nove Dancing Bearove akcije po cijeni od samo 100 kn su: Coldplay, Disturbed, The Doors, Fleetwood Mac, A-ha, Green Day, Muse, Madonna, The Smiths, Pogues, Van Morrison, Lizzo, Eric Clapton, Mike Oldfield, Booker T. & the M.G.’s, Enya, Nickelback…
Akcija se odnosi na Dancing Bear dućan u Zagrebu (Gundulićeva 7) te online trgovinu i vrijedi do kraja mjeseca rujna.
Za sve koji posjete Dancing Bearovu online trgovinu vrijedi istaknuti aktualnu Dancing Bearovu online akciju koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po sjajnim cijenama.